fbpx

Wat zijn Chunky Sneakers?

cropped jacket lila
Nieuwe jassen trend 2021
maart 17, 2021
Imitatie bontjas Faux Fur Coat lang roze nieuw
Herfst- & Winterjassen Trends
oktober 21, 2021
cropped jacket lila
Nieuwe jassen trend 2021
maart 17, 2021
Imitatie bontjas Faux Fur Coat lang roze nieuw
Herfst- & Winterjassen Trends
oktober 21, 2021

In deze blog gaat het over de ‘Chunky Sneakers. Wat is eigenlijk een chunky sneaker?
Het is een sneaker die er nou niet bepaald fijntjes uit ziet. Deze sneakers zijn een beetje grof en toch licht in gewicht. Meestal hebben deze sneakers verschillende details zoals verschillende materialen, waaronder leer, kunststof, textiel en/of rubber. Ook zitten op de sneakers vaak diverse printen of kleuren.

Doordat de chunky sneaker een sportieve look heeft, kun je de sneaker met veel items combineren. Je combineert de sneaker met o.a. je jeans of onder een kort rokje wat het trouwens juist sexy maakt, want dames wij hoeven niet op naaldhakken te lopen om sexy te zijn😉 .
Onder een leuke joggingbroek staat de chunky sneaker ook geweldig en die combineer je dan met een leuk shirt en maak je het af met een lederen jas (die JasjeTasje uiteraard ook in de collectie heeft, zie https://www.jasjetasje.nl/product-categorie/jassen/) En aanvullend een Crossbody handtas erover dragen en je hoeft er niets meer aan toe te voegen! 😀

Onthoud wel dat de chunky sneaker erg opvallend is en houd daarom je outfit rustig en sportief. Bijkomend voordeel is dat de chunky sneakers erg comfortabel lopen, doordat de sneaker licht van gewicht is en er ook een goed voetbed in zit.

Liefs

Carin-Schol-Handtekening

Chunky Sneakers Wit / Mintgroen

Chunky Sneakers Wit / Grijs

carin
carin
Oké, ik ben eerlijk mijn kast staat vol met jassen en tassen. Vrouwen en 'jassen & tassen' het blijft een bijzondere combinatie! Hoe blij kunnen wij vrouwen hiervan worden. Ik wil graag mijn gevoel voor mooie jassen en tassen met je delen. Vandaar een webshop met betaalbare Jassen en Tassen waar iedereen zich mooi mee kan voelen!

Comments are closed.