fbpx

Nieuwe jassen trend 2021

vegan lederen jacket
Alles weten over de nieuwe trendy vegan lederen jackets
februari 27, 2021
Wat zijn Chunky Sneakers?
april 18, 2021
vegan lederen jacket
Alles weten over de nieuwe trendy vegan lederen jackets
februari 27, 2021
Wat zijn Chunky Sneakers?
april 18, 2021

In deze blog ga ik het over de nieuwe jassen trend van 2021. Het voorjaar staat weer voor de deur dus eindelijk de dikke jas kan ingeruild voor de de dunnere jas!

Deze lente/zomer zie je verschillende soorten jassen. Wat elk jaar weer terug komt is de klassieker de Trenchcoat. Telkens met een nieuw randje en dit jaar zie je veel de lange trenchcoat. Erg makkelijk als je een wat langere jurk of rok draagt . De trenchcoat is van soepel stof gemaakt ideaal voor de zonnige dagen.

Wat nieuw is deze voorjaar/ zomer is het korte jasje (cropped jacket) met ballon mouwen. Deze cropped jacket draag je op een hoge taille broek of rok, maar je kunt de jas uiteraard ook combineren met je leuke zomerse jurk. De cropped jacket is in zachte kleuren verkrijgbaar (lila of khaki).

Ook een trend is de Vegan Lederen jacket!! (Zie uitleg wat vegan leder is) De Vegan Lederen jacket is en blijft een succes en je kunt deze oversized jack stoer combineren of heel klassiek. Het past op iedere outfit! JasjeTasje verkoopt 2 modellen lederen jackets: een los vallend (beetje oversized) model en een biker model. De oversized Lederen jackets zijn in 2 kleuren nl. off white en zwart (Binnenkort ook in een prachtige rode kleur te verkrijgbaar). De biker jacket is in het khaki verkrijgbaar.

Keuze genoeg, dus laat het mooie weer maar komen!

Liefs

Carin-Schol-Handtekening

Cropped Jacket Kleur Lila

Cropped Jacket Kleur Khaki

Trench coat zandkleur / beige

Biker Jacket Kleur Khaki

Oversized Lederen Jacket Off White

Oversized Lederen Jacket Zwart

carin
carin
Oké, ik ben eerlijk mijn kast staat vol met jassen en tassen. Vrouwen en 'jassen & tassen' het blijft een bijzondere combinatie! Hoe blij kunnen wij vrouwen hiervan worden. Ik wil graag mijn gevoel voor mooie jassen en tassen met je delen. Vandaar een webshop met betaalbare Jassen en Tassen waar iedereen zich mooi mee kan voelen!

Comments are closed.