fbpx

Mijn eerste blog over handtassen

Wat is vegan leder? En wat is het verschil met echt leder?
januari 17, 2021
Wat is vegan leder? En wat is het verschil met echt leder?
januari 17, 2021

In mijn eerste blog wil ik het er over hebben hoe en waarom ik een webshop begonnen ben met jassen en handtassen.

Zelf staat mijn kasten vol met jassen en handtassen, laten we het een hobby noemen. Door mijn reis naar Italië zag ik daar vrouwen met mooie jassen en design handtassen.

De tassen die zij daar dragen zijn allemaal stuk voor stuk magnifico! Wat mij was opgevallen dat het design handtassen waren voor een leuk prijsje, zo hoef je ook niet altijd een tas te kopen van een groot duur merk. Mijn tassen zijn bijna allemaal van vegan leder gemaakt en van prachtige kwaliteit.

Al mijn handtassen die ik inkoop zijn natuurlijk mijn eigen favoriet, maar dit handtasje waar ik het over wil hebben, is mijn eerste handtasje van het Italiaanse merk CARPISA.

Het is de handtas / cross body tas Donna Rosso!  Dit betekent in het Italiaans ‘rode vrouw’ en ja rood…… is mijn lievelingskleur.

Deze prachtige hand/cross body tas heeft een mooie stoffen riem,  die afneembaar is. Deze tas combineer ik ook wel eens met een van mijn andere tasriemen, die ik uiteraard ook verkoop in mijn webshop. Je kunt deze handtas als clutch dragen zonder riem.

Het tasje is groot genoeg om je telefoon, pinpas en uiteraard je rode lipstick in te doen!

in de webshop is dit mooie hand/cross body tasje ook in het zwart leverbaar.

Waar ga jij voor? Rosso (rood) of Nero (zwart )

Door dit  handtasje krijg ik even het gevoel dat ik weer terug ben in het prachtige Italië: La dolce Vita!

Klik hier om de handtas / cross body tas Donna Rosso te bekijken en te bestellen.

Liefs

Carin-Schol-Handtekening

Carin Schol

carin
carin
Oké, ik ben eerlijk mijn kast staat vol met jassen en tassen. Vrouwen en 'jassen & tassen' het blijft een bijzondere combinatie! Hoe blij kunnen wij vrouwen hiervan worden. Ik wil graag mijn gevoel voor mooie jassen en tassen met je delen. Vandaar een webshop met betaalbare Jassen en Tassen waar iedereen zich mooi mee kan voelen!

1 Comment

  1. Astrid schreef:

    Mooie tas!!