fbpx

Handtassen trend herfst 2022 en winter 2023

gewatterde schoudertas kettingtas cobalt blauw zwart en rood
Jassen en Tassen Trends Voorjaar / Zomer 2022
maart 20, 2022
gewatterde schoudertas kettingtas cobalt blauw zwart en rood
Jassen en Tassen Trends Voorjaar / Zomer 2022
maart 20, 2022

Handtas crosbody schoudertas coco zwartIn deze blog aandacht voor de tassen trend van najaar 2022 en winter 2023. De tassen trend 2022/ 2023 is heel divers, stoer, opvallend en chique.

Je ziet onder andere tassen, die verfraaid zijn met dikke of dunne kettingen en handtassen met stoffen riemen die verstelbaar zijn, zodat je het tasje op diverse manieren kan dragen en ook eventueel op een andere tasje kan bevestigen. Ook zijn kleine handtasjes populair waar je telefoon, pinpas en sleutels in kan doen, want meer heb je soms niet nodig😉.

Helemaal hot is de bucket bag, dat is en wat grotere tas voor meer inhoud. Wist je dat de bucket bag ontworpen is door Vuitton en oorspronkelijk was bedoeld om een fles champagne 🍾 mee te kunnen vervoeren. (Ook een optie🤪)

Al deze handtassen zijn niet alleen in neutrale kleuren, maar ook in felle kleuren verkrijgbaar. Is jou outfit in zwart of een neutrale kleur, combineer het eens met een fel gekleurde tas of combineer jouw zwarte handtas met een gekleurde tasriem/bag strap.

De handtasjes die een afneembare tas riem of een schakel ketting hebben, kunnen ook als clutch gedragen worden voor een wat chiquere gelegenheid.

Een mooie handtas mag absoluut niet ontbreken in jouw garderobe!

crossbodytas Handtas cobalt blauw 2x tasriem by Caren Losch

Combineer je outfit met diverse tassen en/of tasriemen/bag straps en je bent helemaal klaar voor deze herfst/winter! Om je keuze makkelijk te maken heb ik hieronder een overzicht van deze handtassen gezet die verkrijgbaar zijn in mijn webwinkel.

Liefs

Carin-Schol-Handtekening

Handtas Schoudertas Crossbodytas Coco Zwart

Handtas Crossbodytas Zwart Ruitprint

Handtas Crossbodytas Cobalt Blauw By Caren Losch

Handtas / Crossbody Tas Festa (zand kleur)

Bucket Bag / The Bucket Zwart

Telefoon / Festival Tasje (Zwart, Zandkleur, Roze of Licht Roze)

 

carin
carin
Oké, ik ben eerlijk mijn kast staat vol met jassen en tassen. Vrouwen en 'jassen & tassen' het blijft een bijzondere combinatie! Hoe blij kunnen wij vrouwen hiervan worden. Ik wil graag mijn gevoel voor mooie jassen en tassen met je delen. Vandaar een webshop met betaalbare Jassen en Tassen waar iedereen zich mooi mee kan voelen!

Comments are closed.