fbpx

Alles weten over trendy PVC Tassen?

Pimp je handtas op met een verstelbare tas riem
januari 24, 2021
vegan lederen jacket
Alles weten over de nieuwe trendy vegan lederen jackets
februari 27, 2021
Pimp je handtas op met een verstelbare tas riem
januari 24, 2021
vegan lederen jacket
Alles weten over de nieuwe trendy vegan lederen jackets
februari 27, 2021

Deze blog gaat over de trendy PVC tassen. Wat is het? En waar is het van gemaakt?

In mijn webshop verkoop ik het meest Vegan Lederen tassen, waar ik het in een vorige blog over heb gehad. Nu ga ik wat vertellen over een aantal van PVC gemaakte handtasjes die ik in de online collectie verkoop.

PVC (Poly-Vinyl-Chloride) is een kunststof, die gebruikt wordt in vloeren, stoelen en ook handtassen. De eigenschappen zijn slijtvast, licht duurzaam en daardoor gaan de producten ook lang mee. PVC is in de loop van de tijd verbeterd, want vroeger zat er ftalaten in. Deze weekmakers staan bekend dat ze schade aan de gezondheid veroorzaken. Tegenwoordig zit er een onschuldige stof in genaamd Dinp/Didp.

Handtas Grijs PVC Rubber/PVC Look zijaanzicht handtas rood rubberlook pvc Handtas Zwart PVC rubber

Op de bovenstaand afbeeldingen zie je de PVC handtasjes uit mijn collectie in 3 kleuren (grijs, rood en zwart) . Deze trendy handtasjes / crossbody tasjes hebben een rubberen look uitstraling en doordat PVC van als eigenschap heeft dat het  heel sterk is, kan de handtas tegen een stootje. Daarnaast zijn deze PVC tassen makkelijk in onderhoud en blijven ze ook bij langdurig gebruik van mooie kwaliteit.  Zoals je op de afbeeldingen ziet hebben deze PVC handtassen een stoere en ook trendy uitstraling.

Deze PVC tasjes hebben allemaal 1 vaste handgreep en 1 afneembare tas riem, zodat je het handtasje ook crossbody kan dragen. Uiteraard kun je bij deze handtassen ook variëren met een van de leuke verstelbare tas riemen uit de webshop. Zo krijgt het tasje weer een andere look en kun je deze combineren met verschillende outfits.

De PVC handtas/ crossbodytas zijn verkrijgbaar in 2 maten.

Handtas Grijs – Cross Body Tas Charmaine Grijs (small)

Handtas/Cross Body Tas Charmaine rood metallic (small)

Handtas Zwart – Cross Body Tas Charmaine

carin
carin
Oké, ik ben eerlijk mijn kast staat vol met jassen en tassen. Vrouwen en 'jassen & tassen' het blijft een bijzondere combinatie! Hoe blij kunnen wij vrouwen hiervan worden. Ik wil graag mijn gevoel voor mooie jassen en tassen met je delen. Vandaar een webshop met betaalbare Jassen en Tassen waar iedereen zich mooi mee kan voelen!

Comments are closed.