Retourneren

De wettelijke retourtermijn is 14 dagen en gaat in op de dag dat je het artikel ontvangt. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Mochten wij een item retour ontvangen die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoet, dan kunnen we  deze helaas niet retour accepteren. En zullen we opnieuw verzendkosten in rekening brengen.  Mutsen en hoedjes kunnen omwille van hygiënische redenen helaas niet geretourneerd worden!

Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.