fbpx

Jassen en Tassen Trends Voorjaar / Zomer 2022

Imitatie bontjas Faux Fur Coat lang roze nieuw
Herfst- & Winterjassen Trends
oktober 21, 2021
schourdertas crossbodytas ruitprint zwart tasriem oranje
Handtassen trend herfst 2022 en winter 2023
oktober 28, 2022
Imitatie bontjas Faux Fur Coat lang roze nieuw
Herfst- & Winterjassen Trends
oktober 21, 2021
schourdertas crossbodytas ruitprint zwart tasriem oranje
Handtassen trend herfst 2022 en winter 2023
oktober 28, 2022

In deze blog ga ik het over de nieuwe jassen en tassen trends hebben voor het komend  voorjaar/ zomer 2022. In 2022 is het vooral kleur, kleur en nog eens kleur wat je terug ziet in tasjes, maar ook in de jassen en jackets. Allereerst de jassen en jackets trend van de lente en komende zomer.

Wat ieder jaar terugkomt zijn de (vegan) lederen jackets. Dit jaar niet de simpele variant, maar vooral de oversized versie gaat een enorme hit worden. De oversized jacket geeft je outfit een nonchalante look. De vegan leder jacket is er niet alleen in traditionele zwarte of (off) white kleuren, maar ook in vrolijke zomerse kleuren.

Oversized Vegan Lederen Jacket Mintgroen

Wat terug is van weggeweest is de baseball jacket of varsity jacket. Deze leuke jassen zijn er in diverse kleuren en de contrasterende mouwen maken dat deze jas/ jacket een speciale look krijgt. De baseball jacket is vaak licht in gewicht en daarom goed geschikt voor het voorjaar en in de zomer.

Baseball jacket / Bomberjack Cobalt Blauw

De tassen die je in dit voorjaar of in de zomer gaat zien, zijn vooral verkrijgbaar in veel opvallende kleuren, zoals kobalt blauw, geel, fuchsia, fel groen, lime en rood. Uiteraard blijven we de traditionele kleuren zwart, wit en zandkleur ook zien. Je ziet in het straatbeeld diverse soorten tassen, zoals de schakel- of kettingtas en vaak in een gewatteerde (vegan lederen) variant.

Gewatteerde Schoudertas Kettingtas in 3 kleuren

De crossbody handtasjes kun je op verschillen manieren dragen, omdat de handtasje een verstelbare tas riem hebben. Ook deze tasriemen zijn in diverse leuke prints en kleuren verkrijgbaar, zodat je die kan combineren met andere handtasjes.

Verstelbare Tas Riem Zandkleur / Goud

Ook gaan de festivals weer beginnen en daarvoor verkoopt Jasje&Tasje de handig en populaire festival- of telefoontasjes. Deze tasjes zijn wat kleiner en zeer geschikt om alléén je telefoon en/of bankpasjes mee te nemen. Ook deze tasjes kun je op diverse manieren dragen met de verstelbare tas riem.

Telefoon / Festival Tasje (Zwart, Zandkleur, Roze of Licht Roze)

Al de bovengenoemde tassen zijn er prachtige zomerse vrolijke kleuren en uiteraard ook in het wit en zwart .

De tasjes die Jasje&Tasje verkoopt in de webshop zijn allemaal van mooi stevig vegan leder gemaakt. Keuze genoeg dit voorjaar en deze zomer!

Laat het voorjaar maar komen met deze vrolijke kleuren 💚💙💗💛🤍🖤

carin
carin
Oké, ik ben eerlijk mijn kast staat vol met jassen en tassen. Vrouwen en 'jassen & tassen' het blijft een bijzondere combinatie! Hoe blij kunnen wij vrouwen hiervan worden. Ik wil graag mijn gevoel voor mooie jassen en tassen met je delen. Vandaar een webshop met betaalbare Jassen en Tassen waar iedereen zich mooi mee kan voelen!

Comments are closed.