fbpx

Pimp je handtas op met een verstelbare tas riem

Wat is vegan leder? En wat is het verschil met echt leder?
januari 17, 2021
pvc handtas rubberlook
Alles weten over trendy PVC Tassen?
februari 7, 2021
Wat is vegan leder? En wat is het verschil met echt leder?
januari 17, 2021
pvc handtas rubberlook
Alles weten over trendy PVC Tassen?
februari 7, 2021

In mijn derde blog wil ik het hebben over hoe leuk je met een handtas kan combineren. Bijna elke vrouw heeft wel haar lievelingstas ( in mijn geval meerdere vandaar mijn webshop met handtasjes!!)

voorbeeld 1:  je kan geen afscheid nemen van je favoriete tas.

voorbeeld 2:  jouw favoriete handtas wil je bij verschillende gelegenheden dragen.

voorbeeld 3: je koopt bij Jasje&Tasje een nieuwe tas.

Bij alle voorbeelden heb ik leuke tips: De verstelbare tasriemen!

De verstelbare tasriemen die Jasje&Tasje verkoopt passen bijna op alle handtassen. De verstelbare tasriemen die in mijn webshop staan zijn allemaal van stof met diverse aparte prints. Zo kun je je handtas op pimpen en er telkens een nieuwe look mee creëren. Nou is het ook zo dat niet iedereen van stoffen tasriemen houdt en van printen. Ook daar heb ik rekening mee gehouden! In de nieuwe voorjaars collectie zitten o.a tasriemen van Vegan Leder en Aluminium zo kun je je favoriete tas heel stijlvol maken of sportief maken of voor een stoere look gaan.

Op de foto zie je een mooie crossbody handtas (mat zwart) met een verstelbare tas riem (zwart), die ook gecombineerd wordt met de zwart/witte tas riem uit de collectie. Op de andere foto zie je de prachtige crossbody handtas van het Italiaanse merk CARPISA, waar al een mooie verstelbare tas riem op zit, die zou je kunnen combineren met een gekleurde of een lederen tas riem. Zo krijgt jouw handtas / crossbody tas telkens een nieuwe look!

Hoe leuk is het dat je je favoriete tas online koopt en een extra bijpassende verstelbare tas riem er bij neemt  om zo meerder looks te creëren. En daar worden wij vrouwen erg blij van en zeker in deze tijd hebben we daar veel behoeften aan. Bekijk hier de collectie tasriemen.

Liefs

Carin-Schol-Handtekening

Carin Schol

 

carin
carin
Oké, ik ben eerlijk mijn kast staat vol met jassen en tassen. Vrouwen en 'jassen & tassen' het blijft een bijzondere combinatie! Hoe blij kunnen wij vrouwen hiervan worden. Ik wil graag mijn gevoel voor mooie jassen en tassen met je delen. Vandaar een webshop met betaalbare Jassen en Tassen waar iedereen zich mooi mee kan voelen!

Comments are closed.