fbpx

Alles weten over de nieuwe trendy vegan lederen jackets

pvc handtas rubberlook
Alles weten over trendy PVC Tassen?
februari 7, 2021
cropped jacket lila
Nieuwe jassen trend 2021
maart 17, 2021
pvc handtas rubberlook
Alles weten over trendy PVC Tassen?
februari 7, 2021
cropped jacket lila
Nieuwe jassen trend 2021
maart 17, 2021
Toon alles

Alles weten over de nieuwe trendy vegan lederen jackets

Deze blog gaat over trendy vegan lederen jackets!

In de webshop verkoop ik hoofdzakelijk vegan lederen tassen. Zie mijn vorige blog waarin ik uitgebreid uitleg wat vegan leder is en wat de voordelen zijn: lees de blog vegan leder.

De trendy vegan lederen jackets die ik verkoop in mijn webshop zijn ook van mooi soepel vegan leder gemaakt. Deze vegan lederen jackets zijn tijdloos en op verschillende manieren te combineren, zoals stoer op een jeans of op je leuke jurk of rokje. In de zomer of in de winter, deze lederen jacket draag je het hele seizoen. Bovendien is het voordeel dat vegan leder goed te onderhouden is en heel soepel valt. Heerlijk comfortabel en daarnaast ook niet onbelangrijk heel betaalbaar.

Binnenkort zijn deze leuke jassen ook in frisse zomer kleuren en verschillende modellen verkrijgbaar in de webshop. Kortom een jacket met vele mogelijkheden.

Zie hieronder de jackets in wit en zwart.

Liefs

Carin-Schol-Handtekening

Oversized Lederen Jacket Off White

 

Oversized Lederen Jacket Zwart

carin
carin
Oké, ik ben eerlijk mijn kast staat vol met jassen en tassen. Vrouwen en 'jassen & tassen' het blijft een bijzondere combinatie! Hoe blij kunnen wij vrouwen hiervan worden. Ik wil graag mijn gevoel voor mooie jassen en tassen met je delen. Vandaar een webshop met betaalbare Jassen en Tassen waar iedereen zich mooi mee kan voelen!

Comments are closed.